counter create hit

مطالب مرتبط:

شکلات تخته ای چند لایه با مغز بادام

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: این مطلب به یک شکلات تخته ای چند لایه با عطر کاکائو تعلق دارد که بسیار خوش طعم بوده و توصیه می کنیم آن را تهیه کرده و به عنوان میان وعده یا دسر پس از غذا سرو نمائید. مواد لازم:    نصف پی ...

اسپاگتی سالمون

اسپاگتی سالمون

اسپاگتی سالمون - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی اسپاگتی سالمون ...

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه نان کروسان شکلاتی ...

با تخم مرغ یک غذای جدید و سریع به نام تخم مرغ در ابر درست کنید

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ در ابر : بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ : 4 عدد ...

طرز تهیه سالاد زمستانی لبو و کلم

طرز تهیه سالاد زمستانی لبو و کلم

سرویس سبک زندگی فردا: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و آسان و ویژه فصل زمستان هست که امید داریم از آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه این سالاد را به نقل از سرآشپز باشی بخوانید.     مواد لازم برای سالاد لبو با کلم: کلم سفید و قرمز ...

دستور پخت سیخ ماهی و سبزیجات

دستور پخت سیخ ماهی و سبزیجات

دستور پخت سیخ ماهی و سبزیجات -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذا ...

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی دورچین گل رز ...

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی ماهی کارتونی با ...

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه کوفته ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

راسته گوسفند با برگ پاندان

راسته گوسفند با برگ پاندان

راسته گوسفند با برگ پاندان سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: عمری گذشت و نه ق ...

ورزش هفت دقیقه ای

ورزش هفت دقیقه ای

اگر میخواهید به وزن ایده آل تان برسید ولی مدام به خود میگویید هر وقت وقتش را پیدا کردم ورزش میکنم، ممکن است این ورزش هفت دقیقه ای به شما کمک کند. این حرکات ورزشی کوتاه و سریع هستند و ...

خوراک مرغ و بلغور گندم را حتما امتحان کنید

خوراک مرغ و بلغور گندم , سینه های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. نوشته خوراک مرغ و بلغور گندم را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نوشیدنی طبیعی برای ترک سیگار!

مواد لازم:   ۱ لیتر آب ۴۰۰ گرم عسل (یا شیره‌ی درخت افرا) ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه ریشه‌ی زنجبیل به ا ...

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

دستور غذا بهترین غذای اصیل کرمان

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز کباب یکی از غذاهای سنتی آنها در استان کرمان در نظر گرفته شده با توجه به حضور نخود فرنگی و گوشت بسیار مغذی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی با برنج و با نان سرو کنید. اگر شما به دنبال یک سوپ سنتی بسیار متفاوت آنها است. بز قورمه در تلاش است که با توجه به بسیاری از عطر و طعم فوقالعاده است.نوع غذا: سوپغذا: ناهار شامزمان پخت و پز : زمان آماده سازی مواد: مواد تشکیل دهنده بز قورمه حق برای ۶ تا ۸ نفرنخود : یک پیمانهپیاز : یک کیلوگرمسیر : یک بوتهگوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرمکشک : به میزان لازمنمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازمزعفران دم کرده : یک قاشق سوپخورینعنا داغ : به میزان لازمگردو خرد شده : به میزان لازمآب : ۲ پیمانهطرز تهیه۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.وبسایت چاشنیک