counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه کوکی های دگمه

طرز تهیه کوکی های دگمه

طرز تهیه کوکی های دگمه -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه کوکی های دگمه میهن مگ: طرز تهیه کوک ...

طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک میهن مگ:  شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین ...

طرز تهیه شکلات فریز

طرز تهیه شکلات فریز

طرز تهیه شکلات فریز - آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه شکلا ...

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید. سپس آن ها را در یک آبکش ریخته و کنار بگذارید توجه داشته باشید که عدس ...

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

مرغ شکم پر  - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ

مرغ شکم پر - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ

مرغ شکم پر - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی آکایران ...

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی ماهی کارتونی با ...

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه کوفته ...

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   ...

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: عمری گذشت و نه ق ...

مصرف فست فود در دوران بارداری، عوارضش را می دانید؟

علت عمده افزایش نرخ سرطان در کودکان مصرف گوشت های فرآوری شده است. موسسه ملی سرطان آمریکا درتحقیقات خود دریافتند که هزار و500 کودک سالانه به علت سرطان در آمریکا جان خود را از دست می دهند.با توجه به تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله ت ...

خوراک مرغ و بلغور گندم را حتما امتحان کنید

خوراک مرغ و بلغور گندم , سینه های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. نوشته خوراک مرغ و بلغور گندم را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده ی بسیاری طعمی فوق العاده دارد. نوشته دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.