counter create hit

مطالب مرتبط:
چگونه چاق شدن صورت را به حداقل برسانیم؟

چگونه چاق شدن صورت را به حداقل برسانیم؟

شاید صورتتان نیم کیلوگرم چاق شده باشد و یا شاید وزن کم کرده اید اما صورتتان حتی خم به ابرو نیاورده است. چه چیزی باعث گرد شدن ناگهانی گونه ها است؟! به صورت کلی وقتی وزن اضافه یا کم می کنیم، باعث افزایش یا کاهش سلول های چربی نمی ش ...

کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان

کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان

کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:   کاهش چشمگیر ...

منابع غذایی حاوی پروتئین برای کاهش وزن!

منابع غذایی حاوی پروتئین , پروتئین حتی از بسیاری از منابع گیاهی، شما را سریع تر به اهداف کاهش وزن تان می رساند. نوشته منابع غذایی حاوی پروتئین برای کاهش وزن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

کدام کشورها شکلات و بیسکوئیت ایرانی می خورند؟

کدام کشورها شکلات و بیسکوئیت ایرانی می خورند؟

براساس آمارهای ارائه شده، در هشت ماهه امسال نزدیک به ۳۱۴ هزار تن محصول در گروه شیرینی و شکلات به ارزش حدود ۴۴۰ میلیون دلار صادر شده است که عراق، افغانستان، پاکستان، ساحل عاج و آذربایجان عمده‌ترین خریداران این محصولات بوده‌اند. تیتر20 - صادرا ...

خواص شاهدانه خام

خواص شاهدانه خام

اگر به دنبال بهبود هضم، ایجاد تعادل در هورمون ها و بهبود متابولیسم بدن خود هستید، شاهدانه می تواند یک ماده غذایی عالی برای شما باشد. برای مدت طولانی خواص و مزایای دانه شاهدانه ...

چرا تأثیر منفی زیاد نشستن حتی با فعالیت ورزشی قابل رفع نیست؟

چرا تأثیر منفی زیاد نشستن حتی با فعالیت ورزشی قابل رفع نیست؟

مقاله ی اخیراً در مجله موسسه ملی سرطان منتشر شده که بطور جامع به موضوع آسیب های ناشی از زیاد نشستن و بی تحرکی پرداخته است، آنچه که سال هاست در حال شنیدن آن هستیم را تایید می کند،... ...

لاغری با رژیم کتوژنیک اصولی یا غیراصولی؟

به گزارش جام جم، اما با توجه به این که بیشتر متخصصان و کارشناسان تغذیه این رژیم را برای کاهش وزن غیراصولی می‌دانند تصمیم گرفتیم با مسعود فیروزکوهی، کارشناس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و محمد باقر ملجایی، دانشجوی دکترای تغذی ...

6 عادت صبحگاهی چاق کننده

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان، در این مطلب شما را با این عادت های نامناسب صبحگاهی آشنا می کنیم. خواب زیاد بر کسی پوشیده نیست که داشتن تغذیه متعادل و ورزش منظم جزو ...

منابع غذایی ویتامین ها

منابع غذایی ویتامین ها

برلیانت بزرگمهر؛ دبیر انجمن تغذیه ایران، مشاور تغذیه و رژیم درمانی     ...

فست فود و ریزش مو

فست فود و ریزش مو

با اینكه هیچ ماده غذایی ای مستقیم باعث ریزش مو نمی شود، برخی مواد غذایی مثل فست فو ...

ویژگی های شکلات خوب

ویژگی های شکلات خوب

بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه ...

خواص آناناس؛ ۱۰ فایده باورنکردنی این میوه خوشمزه برای سلامتی

کریستف کلمب در بازگشت از سفر جنوب آمریکا، آناناس را با خود به اروپا آورد. در آن زمان آناناس به عنوان یک میوه ی عجیب وغریب و خارق العاده شناخته می شد و فقط در مهمانی های خاص سرو می شد. اما امروزه پیداکردن آناناس در فروشگاه ها و خانه ی بیشتر مردم دنیا کار دشوار ...

استفاده از انار برای تصفیه کردن کبد و ارام کننده درد مفاصل

انار شیرین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و مصرف انار باعث پاکسازی کبد و کاهش دردهای مفاصل می شود. انار شیرین چه خواصی دارد؟ انار میوه ای خوش طعم است که باعث چرب سوزی، دفع کننده سموم بدن و دفع حرارت زیاد بدن می شود و خوردن انار با پرده های سفید لای آن … ...

بهترین رژیم غذایی برای مبتلایان به کم کاری تیروئيد

کم کاری تیروئيد، به حالتی گفته می شود که بدن به اندازه ی کافی هورمون تیروئید تولید نمی کند. هورمون تیروئيد به کنترل رشد، ترمیم و سوخت وساز بدن کمک می کند. درنتیجه افراد مبتلا به کم کاری تیروئید ممکن است خستگی، ریزش مو، افزایش وزن، احساس سردی، ناامیدی و نش ...

فلفل چه خواصی دارد؟

فلفل ها مجموعه ای از مواد مغذی و ویتامین هاست که طعمی خوشمزه به غذاهای مختلف می افزاید. با ما در این مقاله همراه شوید تا دریابید که چرا باید از قدرت فلفل برای تقویت سلامت خودتان استفاده کنید. مملو از ویتامین ها فلفل دلمه مملو از ویتامین های گوناگون شامل و ...

خواص روغن ماهی

خواص روغن ماهی

خواص روغن ماهی بر سلامت انسان شامل توانایی خود را به از دست دادن وزن و سالم بارداری. همچنین این روغن باعث باروری و مراقبت از پوست (به خصوص پسوریازیس و آکنه). روغن ماهی در درمان بسیاری از بیماری های قلبی, کلسترول بالا, افسردگی, اضطراب, اختلال, و غیره. ضعف سیستم ایمنی و سرطان و دیابت و التهاب ، التهاب مفاصل است. IBD است. ایدز, بیماری آلزایمر, اختلالات چشم و دژنراسیون ماکولا و زخم استفاده می شود. بسیاری از مزایای روغن ماهی می توان به حضور اسیدهای چرب ضروری omegas ۳ مانند اسید از (DHA) و انتخاب اسید (EPA) نسبت است. سایر اسیدهای چرب ضروری در روغن ماهی شامل آلفا-لینولنیک اسید و یا درمان و گاما-لینولنیک اسید یا GLA است. هر چند روغن ماهی دارای مقدار زیادی از مواد مفید است. در مورد برنامه های کاربردی ممکن است از شایعات و بحث های زیادی وجود دارد و همه چیز دقیقا همان است. از آنجا که زمانی که شما خواندن این مطالعات درباره این روغن مفید احتیاط. تولید کنندگان ماهی و من سعی کردم آن را به عنوان یک درمان برای همه تنوع در بازار است. در ادامه ما باید بسیاری از مزایای روغن ماهی است که بر اساس شواهد علمی خاص و برخی از آنها تنها بر اساس مطالعات حیوانی بیان شده است مورد بررسی قرار گرفت. ما نشان می دهد که خوانندگان ما قبل از ساخت هر گونه تصمیم گیری آگاهانه به طور کامل آموزش ببینند، نه اینکه تحت تاثیر تبلیغات منفی و مثبت در مورد کاربرد های سودمند روغن ماهی قرار بگیرند. خواص روغن ماهی برای سلامت ۱۰ فایده روغن ماهی برای سلامت: روغن ماهی تاثیر زیادی بر بدن ما دارد، زیرا به کاهش وزن، مراقبت از پوست، بهبود بینایی و سایر مسائل مربوط به سلامت که در زیر توضیح داده شده کمک می کند. تقویت سلامت قلب: طبق نظر انجمن قلب آمریکا (AHA)، آزمایشات بالینی نشان داده اند که امگا ۳ در کاهش بروز بیماری های قلبی عروقی (CVD) موثر است. روغن ماهی یک منبع عالی از امگا ۳ است و بنابراین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آریتمی های قلبی را کاهش می دهد. همچنین سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد و سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد. مقاله مرتبط: بهترین مواد غذایی برای سلامت قلب کاهش وزن: تحقیقات انجام شده توسط پروفسور پیتر هاو در دانشگاه استرالیای جنوبی نشان داده است که روغن ماهی باعث افزایش کارآیی ورزش در تلاش برای کاهش وزن می شود. داوطلبانی که روغن ماهی را در رژیم غذایی خود گنجانده بودند، وزن بیشتری را نسبت به کسانی که به طور منظم از این روغن استفاده نکرده بودند، کاهش دادند. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که به کاهش وزن کمک می کند، بنابراین ترکیبی از تمرین فیزیکی و مصرف این روغن به کاهش سریع چربی بدن کمک می کند. درمان ایدز: تحقیقات انجام شده توسط برنامه علوم تغذیه ای در لکسینگتون بر روی روغن ماهی به عنوان درمان احتمالی برای ایدز تاکید داشته است. با این حال، یک این تحقیقات به نتیجه ای جامع نرسیده است و نیازمند بررسی های بیشتر است. همچنین بخوانید: خواص ماهی برای سلامت کاهش افسردگی و اضطراب: با توجه به وجود اسید های چرب امگا ۳، روغن ماهی برای از بین بردن افسردگی، غم، اضطراب، بی حوصلگی، خستگی ذهنی، استرس، کاهش میل جنسی، تمایلات خودکشی و سایر اختلالات عصبی مفید است. محققان در دانشکده پزشکی Case University Western University در کلیولند، اوهایو، در نشریه پژوهشی خود با عنوان «روغن ماهی و اختلالات دوقطبی: یک درمان موثر اما تست نشده»، بیان می کنند که روغن ماهی می تواند در تثبیت حالت و درمان اختلالات دوقطبی مفید باشد. کشورهایی که در برنامه غذایی خود از ماهی استفاده می کنند افسردگی کمتری دارند. تحقیقات انجام شده نشان داده است زمانی که افراد غذاهای دریایی حاوی مقادیر بیشتری از اسید های چرب امگا ۳ را مصرف کردند،میزان مرگ و میر و میزان خشونت در آن ها به میزان قابل توجهی اندک بود. مصرف ماهی همچنین یک درمان بدون داروی افسردگی است. یافته های تحقیقات مختلف نشان می دهد که مصرف ماهی ممکن است برای سلامت روان زنان سودمند باشد و خطر ابتلا به افسردگی را در این افراد کاهش دهد. مراقبت از چشم: به خوبی شناخته شده است که روغن ماهی توانایی بهبود بینایی را دارد. همچنین این ماده در جلوگیری از دژنراسیون ماکولای مرتبط با سن مفید است. مؤسسه ملی چشم در آمریکا قصد دارد یک مطالعه در سراسر کشور برای ارزیابی اثر روغن ماهی در درمان دژنراسیون ماکولا انجام دهد. این مطالعه شواهد علمی قوی تری در مورد مزایای روغن ماهی برای مراقبت از چشم ارائه خواهد داد. درمان بیماری آلزایمر: تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا نشان داده است که اسیدهای چرب در درمان بیماری آلزایمر موثر هستند. از آنجا که روغن ماهی یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب ضروری، از جمله EPA و DHA است، استفاده از آن در درمان بیماری آلزایمر مفید خواهد بود. تحقیقات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس (UCLA) تاثیر روغن ماهی به عنوان یک درمان احتمالی برای بیماری آلزایمر را تایید کرده است. انجمن آلزایمر ماهی هایی که حاوی مقادیر بالاتری از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند را به این بیماران توصیه می کنند زیرا این ها عنوان خط دفاعی در برابر بیماری آلزایمر و زوال عقل عمل کنند. مراقبت از پوست: روغن ماهی برای بهبود وضعیت پوست های خشک بسیار عالی است. این گزینه در درمان مشکلات پوستی مختلف مانند اگزما، پسوریازیس، خارش، قرمزی پوست، ضایعات پوستی و بثورات مفید است. در مورد بیماری پسوریازیس، EPA موجود در روغن ماهی، رشد و تولید پروتئین های التهابی را با تولید اسید آراکیدونیک محدود می کند. بنابراین، روغن ماهی نیز می تواند به صورت موضعی برای تسکین پسوریازیس مورد استفاده قرار گیرد. مصرف منظم کپسول های روغن ماهی به حفظ رطوبت پوست کمک می کند. بعضی از افراد نیز ادعا می کنند که این روغن در جلوگیری از آفتاب سوختگی مفید است، اما تحقیقات انجام شده این موضوع را تایید نمی کند. روغن ماهی چه خاصیت هایی دارد؟ درمان آکنه: روغن ماهی یک درمان مؤثر برای آکنه است. EPA موجود در روغن ماهی می تواند مانع از تشکیل آندروژن شود که می تواند بر تشکیل چربی در فولیکول های مو تاثیر بگذارد و منجر به آکنه گردد. کمک در درمان سرطان: این روغن در کاهش وزن در بیمارانی که از سرطان لوزالمعده رنج می برند مفید است. مکمل های آن می تواند برای بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی مرتبط با سرطان مفید باشد. کنترل دیابت: بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم، مستعد ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی مانند بیماری های قلبی عروقی، آترواسکلروز و سکته مغزی هستند. تحقیقات انجام شده در دانشگاه آکسفورد روغن ماهی را برای کاهش میزان تری گلیسیرید در بیماران مبتلا به دیابت مفید دانسته است. مصرف زیاد روغن ماهی چه مضراتی دارد؟ عوارض جانبی روغن ماهی: اگرچه روغن ماهی دارای منافع بسیاری است، مصرف بیش از حد آن ممکن است سبب حساسیت و عوارض جانبی شود. به ویژه افرادی که به غذاهای دریایی و ماهی حساس هستند، اثراتی مانند کهیر و تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو را تجربه می کنند. در صورت مصرف بیش از حد، ممکن است فرد تنفس بد، ناراحتی معده، مدفوع شل، خلط، تهوع، ضربان قلب نامنظم و بیماری مزمن را تجربه کند. اطمینان حاصل کنید که بیشتر از مقدار توصیه شده مصرف نکنید و در صورت حساسیت به ماهی، از مصرف آن اجتناب می نمایید. اجازه دهید برخی از عوارض جانبی را با هم مرور کنیم: کودکان: مصرف بیش از حد روغن ماهی توسط کودکان می تواند به واکنش های آلرژیک مانند خارش، عطسه یا سرفه خشک منجرشود و همچنین ممکن است سیستم ایمنی بدن آنها را تضعیف نماید. زنان باردار: با وجود اینکه روغن ماهی دارای مزایایی برای زنان باردار است اما محتوای جیوه موجود در آن می تواند به حافظه، توانایی شنوایی، مهارت های شناختی و بینایی کودک آسیب برساند. افسردگی و اختلال دوقطبی: هرچند این روغن میتواند در سلامت روان موثر باشد اما مصرف بیش از حد روغن ماهی ممکن است علائم افسردگی و اختلال دوقطبی را افزایش دهد. سرطان و بیماری کبد: اگر از دیابت، سرطان و بیماری کبد رنج می برید، از مصرف بیش از حد خودداری کنید زیرا ممکن است این بیماری را بدتر کند. دیابت و فشار خون پایین: مصرف بیش از حد روغن ماهی می تواند سطح فشار خون را به پایین تر از سطح طبیعی کاهش دهد. احتیاط در مصرف دوز روغن ماهی: دوز بیش از حد روغن ماهی می تواند آلرژی و اثرات جانبی بر بدن داشته باشد. علاوه بر این، اگر شرایط خاصی دارید، روغن ماهی می تواند مشکل ساز باشد بنابراین لازم است مکمل های روغن ماهی را با احتیاط مصرف کنید. علاوه بر این، روغن ماهی را می توان در انواع مختلف مصرف کرد. همچنین می توان این روغن را در قالب مکمل های غذایی متمرکز مثل مایع، قرص، کپسول، قرص یا ژل نرم وارد بدن نمود. همچنین، درجات دارویی مختلفی از این روغن وجود دارد. لازم نیست به طور مداوم روغن ماهی دارویی یا حتی مکمل ها را مصرف کنید. شما همچنین باید با دکتر خود مشورت کنید تا دوز و نوع مصرف را تایید نماید. باید روغن های گیاهی را با روغن ماهی جایگزین کنیم؟ جواب کوتاه، نه است. وب سایت های بسیاری وجود دارد که توصیه می کنند مردم به منظور افزایش میزان مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ از روغن ماهی به جای روغن سبزیجات استفاده کنند. روغن ماهی منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ است و باید مصرف شود، اما لزوما این موضوع بدین معنی نیست که باید روغن های گیاهی را با روغن ماهی جایگزین کنید. سه نوع اسید چرب امگا ۳ وجود دارد: اسید آلفا لینولنیک (ALA)، اسید داکوساگزنئوئیک (DHA) و ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA). هر سه مورد برای بدن مهم هستند. منابع گیاهی از جمله روغن تخم کتان، روغن سویا، روغن شاهدانه، روغن کانولا، روغن گردو ، چیا و توفو از ALA غنی هستند. بدن انسان توانایی تبدیل ALA به DHA و EPA را دارد، هرچند محدودیت های خاصی برای این تبدیل وجود دارد. چقدر روغن ماهی برای بدن مناسب است؟ روغن ماهی را می توان به کمک روش های مختلف مانند کپسول مصرف کرد یا می توان در غذاهای روزانه از آن استفاده نمود. دوز مصرفی نباید بیش از ۳ کپسول روغن ماهی در روز باشد. ۱۰۰۰ میلی گرم روغن ماهی حاوی حدود ۳۰۰ میلی گرم اسید چرب امگا ۳ است بنابراین شما می توانید از این مقدار روغن ماهی در وعده های غذایی خود استفاده کنید. مصرف روزانه ۳۰۰۰ میلی گرم یا کمتر برای همه ایمن است. زنان باردار و شیرده می توانند حدود ۳۲۰۰ میلی گرم در روز مصرف کنند. نوشته خواص روغن ماهی اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.