counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه مافین بلوبری

طرز تهیه مافین بلوبری

طرز تهیه مافین بلوبری -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه مافین بلوبری میهن مگ: طرز تهیه مافی ...

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی

مرغ سوخاری - طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز ...

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزئین زیبا ...

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین پلو ...

نودل با مخلوط گوشت

نودل با مخلوط گوشت

نودل با مخلوط گوشت -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سا ...

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   ...

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.میزان سرو: 4 نفرمواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرم ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

مصرف فست فود در دوران بارداری، عوارضش را می دانید؟

علت عمده افزایش نرخ سرطان در کودکان مصرف گوشت های فرآوری شده است. موسسه ملی سرطان آمریکا درتحقیقات خود دریافتند که هزار و500 کودک سالانه به علت سرطان در آمریکا جان خود را از دست می دهند.با توجه به تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله ت ...

خوراک بادمجان پنیری

خوراک بادمجان پنیری

اگر به دنبال یک غذای جدید هستید که با بادمجان درست کنید ما به شما خوراک بادمجان پنیری را پیشنهاد میکنیم که فوق العاده  لذیذ است. اسم دیگر این غذا گوجه بادمجان پنیری ...

آشنایی با نکته های اولیه ریز و مهم در آشپزی

نکات اولیه آشپزی , خرد کردن گوجه زیاد در سالاد باعث کاهش سس در سالاد می شود. چطوری می توانید زعفران را دم کنید که عطر و رنگ آن چند برابر شود؟ نوشته آشنایی با نکته های اولیه ریز و مهم در آشپزی اولین بار در خانه داری پدیدار شد. ...

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

بیتوته: شاید آبگوشت معروف ترین و قدیمی ترین غذای ایرانیان باشد؛ ترکیبی خوش خور از گوشت و نخود و لوبیا و صدالبته کمی دنبه و پیاز و ادویه جات! این غذا دیگر به روش تهیه و دستور پخت نیازی ندارد اما آبگوشت با آب نار با آبگوشت همیشگی اندکی متفاوت است. ...

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

تاریخ عسل و بادام زمینی است.

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهانه کیک زیبا - مریم کریمی: تاریخ, عسل, بادام زمینی-دسر شیک و مجلل را برای شما. مواد تشکیل دهنده در دسترس به تاریخ: 120 گرم کره نرم گرانول شکر 160 گرم تخم مرغ 2 عدد رنده پوست لیمو 2 S G آب لیمو تازه 2 عدد. س عسل 170 گرم بادام زمینی خام, 230 گرم پادشاه است مواد خمیر تاریخ: دقیق سرد 230 گرم کره سرد که در آن 210 گرم خانه شماره یک اسانس لیمو یک چهارم Am g پودر شکر 2 Q Q آب یخ دوم س. س   چگونه برای آماده سازی خمیر تاریخ: 1. داخل ماشین, مواد غذایی, آرد, کره, پودر قند صعود و اجرا به دستگاه تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط با هم و خرده نان صحبت می کنند. 2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.   3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.   4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.   5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.   6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید. طرز تهیه مواد میانی تارتلت:   1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.   2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.   3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.   4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.   5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.