counter create hit

مطالب مرتبط:
دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فواید انواع چای را بشناسید

فواید انواع چای را بشناسید

آشنایی با انواع چای, فواید انواع چای, خاصیت چای آشنایی با انواع چای, فواید انواع چایدر این مطلب از ابرتازه ها درباره فواید انواع چای توضیحاتی را ...

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:با مصرف مرتب از این سالاد خوش طعم، سلامتی خود را تضمین کنید. ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

آشپزی رنگی – شکلات نارگیل و بادام

آشپزی رنگی – شکلات نارگیل و بادام

یه ضرب المثل جالبی بین مردم اقیانوس آرام وجود داره، اونا میگن: هرکسی که درخت نارگیل می کاره،برای خودش و بچه هاش لباس، ظرف، نوشیدنی، غذا و خانه درست کرده! حالا می خوایم این میوه ...

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا

طرز تهیه غذای خوشمزه ماسووا   در این مطلب از ایران ناز برای شما عزیزان طرز ...

طرز تهیه خورش شیش انداز

طرز تهیه خورش شیش انداز

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج و … در این بخش آسمونی روش پخت خورش شیش انداز را شرح خواهیم داد.مواد لازم برای تهیه خورش شش ان ...

طرز تهیه شیرینی کرابیه گل برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی کرابیه گل برای عید نوروز

شیرینی کرابیه گل شیرینی خوشمزه ای است که بافت نرمی دارد. تهیه آن بسیار ساده است. آسمونی پیشنهاد می کند این شیرینی را برای پذیرایی دید و بازدیدهای عید نوروز تهیه کنید. ...

طرز تهیه آش سماق

آش سماق یکی از غذاهای محلی اصفهان است البته شهرهای دیگری مانند همدان نیز آشی با همین نام دارند اما طرز تهیه آن مقداری متفاوت است. آسمونی در این بخش طرز تهیه آش سماق را منتشر می کند. طرز تهیه آش سماق مواد لازم برای تهیه آش سماق برنج نیم دانه : 200 گرم سماق خ ...

طرز پخت و روش درست کردن شیرینی بادام نارگیل

طرز پخت و روش درست کردن شیرینی شیرینی بادام نارگیل یکی از بهترین میان وعده هایی است که برای عصرانه بهاری می توانید نوش جان کنید. با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابرای ...

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

طرز تهیه آش خیار چنبر

آش خیار چنبر غذای محلی خوش طعمی می باشد که دستور تهیه این آش را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای آش خیارچنبر     خیار چنبر 1 کیلو     سیر 1 بوته     نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری     کشک 1 لیوان     عدس 200 گرم     بلغور گندم 150 گرم     پیاز ...

پیتزا زبان را تا به حال امتحان کرده اید؟

پختن پیتزا در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که برای خانم های جوان که علاقه مندند هنر آشپزی خود را به همسرانشان ثابت کنند. نوشته پیتزا زبان را تا به حال امتحان کرده اید؟ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدی ...

دستور بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله آشپز ریما بردی: بادمجان در جنبه های عثمانی سبزی پادشاه امپراتوری روم. سرآشپزها عثمانی دادگاه برای پیدا کردن طعم و مزه و لذت جدید و بادمجان توجه برخی از مسئولیت. آنها را برای پاسخگویی به مجلس عثمانی و.... بیشتر از بادمجان به ابداع غذاهای جدید ، که با استفاده از. مواد مورد نیاز گوشت ذکر شده است که در انعکاس گوسفند (پخته و خرد شده): 300 گرم پیاز (قرار دادن خرد شده): 1 عدد بادمجان (حلقه له سرخ شده): 1 کیلوگرم گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): 1 عدد سیر (خرد شده): 2 حبه پرچرب ماست: 1 فنجان پودر دارچین: دو در این صبح گرم زردچوبه: به میزان لازم نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم     روش پخت و پز 1. پیاز را داخل یک قابلمه حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. و سپس گوشت را به آن افزوده شده به آب گوشت و طبخ تا زمانی که آن را تبخیر. امروز زردچوبه و غیره. فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. 2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. 3. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. 4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.